Milan Rikhof | Berenschot

Consultant

Milan Rikhof

Met scherpe analyses en door het verbinden van mensen maak ik complexe opgaven in de fysieke leefomgeving inzichtelijk en uitvoerbaar.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Milan

Ik wil mij inzetten voor een mooier en duurzamer Nederland. Dat doe ik door te werken aan verschillende opgaven in de fysieke leefomgeving, zoals verstedelijking, de energietransitie, de transitie naar een circulaire economie en klimaatadaptatie. Waar dit soort opgaven samenkomen in de ruimte voel ik mij het meeste thuis. Ik help graag bij het verenigen van verschillende belangen en zoeken naar creatieve oplossingen.

Het inzichtelijk maken van afwegingen en het ontwikkelen van een goede visie en strategie zijn daarbij essentieel. Ik bijt mij daarom graag vast in dit soort vraagstukken. Dat doe ik altijd met een doelgerichte manier van werken om tot een concreet resultaat te komen. Dankzij mijn brede achtergrond kan ik het geheel blijven overzien, gemakkelijk schakelen tussen verschillende disciplines en waar nodig de diepte in gaan. Kortom, ik ben een systeemdenker die van aanpakken houdt.