Rianne Zivali-de Kievit, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Rianne Zivali-de Kievit

Organisaties helpen om blijvend aan informatiebeveiliging en privacy te voldoen op een effectieve en efficiënte manier
Afbeelding - Rianne Zivali-de Kievit

Over Rianne

Ik ben een gedreven en resultaatgerichte adviseur met ruime ervaring binnen de publieke sector op diverse vlakken van bedrijfsvoering. Mijn kracht ligt in het leggen van de verbinding tussen operationele, tactische en strategische zaken en mensen enthousiast krijgen om mee te werken aan verandering. De meeste energie krijg ik wanneer ik een probleem kan begeleiden van analyse tot uiteindelijke implementatie.

Ik ben al jaren gespecialiseerd in informatiebeveiliging en privacy. Het spanningsveld tussen primair proces en informatiebeveiliging/privacy vind ik ontzettend interessant. Hoe zorg je dat je je informatie veilig houdt en de juiste invulling geeft aan privacy zonder de medewerkers in het primair proces daarbij te frustreren. Daar help ik organisaties graag bij!

Als adviseur ben ik verbindend, pragmatisch en gedreven. Mijn drijfveer is continue verbetering. Ik bereik mijn resultaten door haalbare en concrete resultaten te formuleren, door te zetten bij tegenslag en goed te communiceren met mijn omgeving.

Gerelateerde inzichten