Richard Born, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Richard Born

Een zeer ervaren projectmanager/adviseur met een ‘hands-on-mentaliteit’ die erop is gericht om resultaten te bereiken waarmee klanten ook daadwerkelijk structureel geholpen zijn.
Afbeelding - Richard Born

Over Richard

Ik help opdrachtgevers bij het identiceren van subsidiemogelijkheden voor hun programma's; projecten en plannen; maar ook bij de verwerving daarvan. Ook help ik overheidsorganisaties bij de opzet en het beheer van subsidieregelingen. Daarnaast help ik partijen bij de ontwikkeling van ecosystemen waarbinnen zij hun doelstellingen in samenwerking met andere partijen (stakeholders) het best kunnen verwezenlijken. Ik heb daarbij oog voor de soms uiteenlopende belangen van betrokken stakeholders en houd rekening met de mogelijkheden én de beperkingen van de opdrachtgever.
Ik heb een brede oriëntatie waarbij ik, liefst vanuit een centrale regierol, steeds zorgdraag voor de tijdige aanschakeling van de juiste expertise die nodig is om tot de gewenste resultaten te komen. Als geboren Rotterdammer is ‘getting things done’ een belangrijke drijfveer. Ruim twintig jaar ervaring bij Berenschot heeft mij in de gelegenheid gesteld om voor vele opdrachtgevers het verschil te maken.

Gerelateerde inzichten