Traineeship Berenschot


Ben je nationaal of internationaal georiënteerd? Geïnteresseerd in de publieke of de private sector? Ligt je passie in de zorg of in de zakelijke dienstverlening? Blij als je graag met cijfers bezig kunt zijn of een succesvolle gedragsverandering weet te realiseren? Bij Berenschot kan het allemaal!

Al bijna tachtig jaar streeft Berenschot naar advies van de beste kwaliteit voor onze klanten in een groot aantal sectoren. Daarbij werken we op een open en informele manier in multidisciplinaire teams samen aan projecten.

Om onze klanten elke dag weer van nieuwe inzichten te voorzien, zet Berenschot in op innovatie, samenwerking en ondernemerschap. Adviseurs hebben hierin de vrijheid en verantwoordelijkheid om naar eigen inzicht nieuwe vormen van dienstverlening te ontwikkelen. Om te blijven vernieuwen, zoeken wij afgestudeerde universitaire hoogvliegers met verschillende achtergronden die nieuwe inzichten, ervaringen, ambities en een flinke portie enthousiasme meebrengen. Ben jij:

  • benieuwd hoe het is om bij een middelgroot, toonaangevend organisatieadviesbureau te werken?
  • gedreven om je adviesvaardigheden te ontwikkelen?
  • iemand die energie haalt uit het werken in een multidisciplinair team?
  • ondernemend, proactief en nieuwsgierig?
  • iemand die bevlogen inhoudelijk de diepte in gaat?
  • een multitasker die met plezier aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt?
  • communicatief vaardig en in staat je te verplaatsen in de klant?

Solliciteer dan direct op een van de vacatures bij Berenschot!

Doelen traineeship

Als trainee ga je binnen Berenschot op vier terreinen aan de slag: de organisatie beter leren kennen, kennis en vaardigheden opdoen en groepsontwikkeling. Hiervoor werk je vier dagen in de week binnen je eigen expertisegebied mee aan opdrachten, als volwaardig lid van een projectteam. Op de vrijdag staat je persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Twee traineebegeleiders staan je bij alle aspecten van het traineeship terzijde.

Lees verder voor ervaringen van trainees en voor meer inhoudelijke informatie over het traineeship bij Berenschot!

Durf jij de intellectuele uitdaging aan?

Maak kennis met Berenschot