Transport en logistiek | Berenschot

Dienst

Transport en logistiek

In een wereld die steeds meer verbonden raakt, groeit de behoefte aan efficiënte transport- en logistieke oplossingen op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Wij bieden strategische begeleiding aan bedrijven en overheden in deze dynamische sector.
transport en logistiek advies

Nieuwe duurzame mobiliteitsoplossingen

De transport- en logistieke sector staat voor aanzienlijke uitdagingen. Door het toenemende verkeer en de groeiende vraag naar duurzame oplossingen bereikt de bestaande infrastructuur haar grenzen. Daarnaast vereist de snel veranderende technologie een voortdurende aanpassing van bedrijfsmodellen en dwingt de multimodaliteit van transport de sector in toenemende mate tot complexe logistieke planningen. Welke vernieuwende benaderingen bieden uitkomst in deze context? 

Wij helpen overheden en marktpartijen

Wij helpen u te komen tot vooruitstrevende en duurzame transportoplossingen. Onze expertise loopt uiteen van efficiënt wegtransport en gecompliceerde logistieke planningen tot de last-mile logistiek in onze steden. We begrijpen de complexe interacties tussen overheidsbeleid, marktspelers en technologische ontwikkelingen. Tevens zijn we bekend met de internationale regelgeving en normen die de sector sturen. 

Meer weten?

Stel een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Onze oplossingen

Wij helpen overheden en marktpartijen met vraagstukken binnen de transport en logistiek door middel van:

  • Probleemanalyses. 
  • Haalbaarheidsstudies. 
  • Stakeholdermanagement.