Geslaagd HR-Trendscongres over future-proof HR | Berenschot nieuws

Geslaagd HR-Trendscongres over future-proof HR

Nieuws
Sprekers HR Trendscongres 2024

Deel dit nieuwsartikel

Datum

03 juni 2024

Leestijd

1 minuut

Afgelopen donderdag 30 mei was het AFAS-theater in Leusden the place to be voor hr-directeuren en hr-managers van middelgrote en grote organisaties die zich bezighouden met complexe en strategische hr-vraagstukken in de organisatie. Diverse sprekers op het HR-Trendscongres, georganiseerd door Berenschot in samenwerking met AFAS Software en Appical, namen hen mee in de mogelijkheden van digitalisering bij bijvoorbeeld werving, talentontwikkeling en performance management. En natuurlijk werden deelnemers bijgepraat over de impact, risico’s en ethische kant van AI.

Hans van der Spek (Berenschot) trapte af met een overzicht van de uitkomsten van het HR-Trendsonderzoek dat Berenschot elk jaar uitvoert plus de impact van generatieve AI op het werk van hr-professionals. Collega Arthur Claassen gaf daarna een toelichting op toekomstgericht hr oftewel NextGen HR in de praktijk. Britt Breure (AFAS Software) sprak over de invloed van de organisatiecultuur op het succes van een organisatie. AI kwam wederom aan bod bij de presentaties van Annet de Lange (Berenschot) over het optimaliseren van wervingsprocessen. Victor Romijn (Appical) vulde dit aan met zijn inzichten over het gebruik van AI bij onboarding. Ter afsluiting van het congres bespraken Joes Wigman en Daniël Los (beiden Berenschot) belangrijke aandachtspunten omtrent adoptie en implementatie van AI in de organisatie.

De presentaties van het HR-Trendscongres nog eens rustig terugkijken? Klik dan op de link van de betreffende presentatie. Interesse in een verdiepende sessie rond het HR-Trendsonderzoek? Bekijk de pdf 'Menukaart verdieping hr-trends' voor meer informatie.

HR Trends 2024-2025

Reserveer het HR-Trendsrapport 2024-2025. Wanneer het rapport gereed is sturen we het per e-mail naar u toe. Het rapport verschijnt in juni 2024. 

Gerelateerd

Meer weten?