HR trends onderzoeken | Berenschot

HR-trends

Publicatie
HR-trends

Deel deze publicatie

Datum

02 juni 2023

Sinds 2009 doet Berenschot jaarlijks onderzoek naar de trends op het gebied van hr. Het onderzoek is een initiatief van Performa Uitgeverij, met ondersteuning van AFAS Software. Benieuwd naar de trends op het gebied van hr in 2023-2024? Hieronder kunt u het meest recente trendrapport aanvragen.

HR Trends 2023-2024

U kunt het meest recente HR-trendrapport hieronder aanvragen. U krijgt het rapport dan direct digitaal via e-mail toegestuurd.

Online dashboard

U kunt de meest spraakmakende inzichten uit het meest recente trendsonderzoek op sector- en clusterniveau inzien via een online dashboard.

Het dashboard laat zien welke HR-beleidsthema’s op dit moment als prioriteit worden beschouwd. Het laat ook de verwachting voor het komende jaar zien. U krijgt daarnaast inzicht in de (verwachte) problemen die organisaties ervaren bij het werven en behouden van medewerkers. Bovendien geeft het dasboard inzicht in de mate en vorm waarin er gestuurd wordt op inclusie en diversiteit, samen de achterliggende beweegredenen.

Wilt u toegang tot het online dashboard? U kunt zich hier direct online registeren.

Duiding en toelichting

Wilt u meer weten over de aanleiding en achtergrond van de meest recente HR-trends in relatie tot uw eigen organisatie? We komen graag bij u langs om hierop een toelichting te geven met inspiratie, tips en trics voor uw eigen HR-beleid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op het Hans van der Spek, senior managing consultant, via 06-21234152 of h.vanderspek@berenschot.nl.

Meer informatie hierover kunt u tevens hier downloaden.

Archief

Benieuwd naar de onderzoeksresultaten van voorgaande onderzoeken? U kunt hieronder de trendsrapporten van de afgelopen jaren downloaden.

Gerelateerd

Meer weten?