Start HR-Trendsonderzoek 2024 | Berenschot nieuws

HR-Trendsonderzoek 2024-2025 van start!

Nieuws
hr

Deel dit nieuwsartikel

Datum

09 april 2024

Leestijd

1 minuut

Voor de zestiende achtereenvolgende keer krijgen hr-professionals de gelegenheid hun visie te ventileren op ontwikkelingen in hun werkgebied. Dat kan door deelname aan het HR-Trendsonderzoek, veruit het grootste en meest representatieve onderzoek naar de hr-functie.

Het onderzoek, dat elk jaar uitgezet wordt onder 15.000 vakgenoten wordt uitgevoerd door Berenschot en mede mogelijk gemaakt door SkillsTown en Performa Uitgeverij. Deelnemers wordt onder meer gevraagd naar de belangrijkste hr-beleidsthema’s voor 2024-2025 binnen hun organisatie, hun perceptie van de actuele arbeidsmarkt en de mede als gevolg van technologische ontwikkelingen veranderde toekomst van werk.

Bent u ook benieuwd hoe hr nu naar deze prioriteiten kijkt?

Deelnemen aan het HR-Trendsonderzoek

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het HR-Trendsonderzoek. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. U kunt deelnemen als hr-professionals in dienstverband én als zelfstandig gevestigde hr-adviseur. Uiteraard worden uw antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en nooit op individueel niveau teruggekoppeld.

Waarom meedoen?

Als deelnemer ontvangt u als eerste gratis het rapport met de onderzoeksresultaten. Net als vorig jaar kunt u de belangrijkste uitkomsten ook tot op sectorniveau inzien via een dynamisch dashboard. Bovendien maakt u kans op een aantal maanden kosteloos gebruik van het SkillsTown-platform. Na invulling van de enquête kunt u uw interesse hiervoor kenbaar maken.

HR-Trendscongres

De resultaten van het HR-Trendsonderzoek 2024-2025 en de winnaars worden zoals gebruikelijk bekendgemaakt tijdens het HR-Trendscongres, dat plaatsvindt op 30 mei in het AFAS theater in Leusden. Zodra het programma rond is en de inschrijving voor het congres geopend, krijgt u als deelnemer hiervan bericht.

Dynamisch dashboard

Berenschot heeft een dynamisch dashboard ontwikkeld. Wij willen de resultaten ook hierop beschikbaar stellen. Op dit dashboard kunt u inzoomen op de resultaten, daarnaast kunt u uw antwoorden benchmarken met andere hr-professionals. Aan het einde van de vragenlijst kunt u aangeven of u hier gebruik van wil maken.

 

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte met onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief