Eddy Out, Geassocieerd consultant | Berenschot

Geassocieerd consultant

Eddy Out

Een scherpe analyse met goed advies is de basis, maar het wordt pas echt interessant bij de implementatie.
Afbeelding - Eddy Out

Over Eddy

Mijn projecten zijn vaak langlopend, met een intensief klantcontact. Als klanten resultaten bereiken op basis van onze samenwerking word ik echt blij.

Ik ben een onafhankelijk denker met een sterke betrokkenheid, geïnteresseerd in wat mensen drijft en waarom zaken wel of niet gebeuren. Responsief luisteren is hierbij belangrijk, zodat mensen weten dat ik hen serieus neem en echt wat doe met hun verhalen.

Creatief, energiek, doortastend, analytisch en met een sterke verbindende factor. Dát is mijn kracht. Op basis van data, procesanalyse, bedrijfskundige theorie en veranderkunde ontwerp ik nieuwe processen en implementeer ik die samen met de klant. Mijn basis is techniek. Van daaruit heb ik veel projecten gedaan in compleet andere omgevingen, zoals de gemeente, cultuursector en gezondheidszorg. Mijn ervaring is breed en loopt van consultatie tot leidinggeven en projectleiderschap. Taaie veranderingsprocessen zijn de rode draad die ik bij voorkeur samen met de klant aanpak.

Berenschot werkt intensief samen met een aantal zelfstandige professionals. Deze geassocieerd consultants hebben geen dienstverband bij Berenschot maar zijn wel nauw betrokken bij Berenschot. Zij worden op tijdelijke basis ingezet bij opdrachten vanwege hun specifieke kennis en vaardigheden.

Gerelateerde inzichten