Ingrid van Straten, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Ingrid van Straten

Ik help klanten bij het realiseren van hun innovaties. Vanuit een idee vorm ik samen met collega’s en klanten een sterk projectplan, zorg ik voor projectfinanciering en draag ik bij aan een gestructureerde uitvoer van het innovatieproject.
Afbeelding - Ingrid van Straten

Over Ingrid

Ik vind het mooi om bij te dragen aan een verbeterde, duurzamere wereld. Innovaties, zoals geïntegreerde energie-opwek in daken en gevels van gebouwen, kunnen hierbij helpen. Het omzetten van een innovatief idee in een succesvolle business kost tijd en geld. Daarom ondersteun ik bedrijven en kennisinstellingen graag bij het ontwikkelen van een sterk projectplan en verzorg ik de financieringsaanvraag, vaak in de vorm van subsidie. Soms ga ik actief op zoek naar samenwerkingspartners om het project te versterken.

Ik vind het leuk om me vast te bijten in de regeltjes en subsidievoorwaarden, zodat ik voor de klant een zo optimaal mogelijk resultaat kan behalen. Ook na de toezegging van de subsidie blijf ik klanten ondersteunen bij de uitvoer van hun innovatieproject. Naast het organiseren van inhoudelijke projectactiviteiten, richt ik me op het opzetten van een degelijke projectadministratie en rapportageverplichtingen.

Gerelateerde inzichten