Subsidieadvies: vind een goede financieringsmix | Berenschot

Dienst

Subsidieadvies

Maak optimaal gebruik van fiscale- en subsidieregelingen, kredieten, private equity, obligatieleningen en andere vormen van crowdfunding, om innovaties te versnellen en impact te vergroten.
Subsidieadvies wordt besproken aan vergadertafel

De juiste financiële mix zorgt ervoor dat u uw doelen behaalt: als het gaat om groeidoelstellingen maar ook bij R&D- en innovatieprojecten.

Toegenomen financieringskansen

De afgelopen tijd zijn de financieringskansen dermate gegroeid en daardoor ingewikkelder geworden dat een overzicht van de mogelijkheden ver te zoeken is. Veel organisaties zoeken daarom subsidieadvies van buitenaf om samen te komen tot de beste financieringsoplossingen. Dit kan gaan over een bestaande financiering(smix) of over het ontwerpen van een financiering voor een nieuwe investering.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Solide subsidieadvies

Voor technologische innovatieprojecten, scholing van uw medewerkers en verduurzaming zijn er verschillende soorten subsidies te verkrijgen. Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en voorwaarden om u te voorzien van een solide subsidieadvies. Profiteer van onze achtergrondkennis, die varieert van maakindustrie tot zorg, van startups tot beursgenoteerde organisaties en van bedrijven tot non-profitorganisaties. En verwezenlijk uw ambities!

De basis voor een financieringsoplossing is een gedegen innovatiebeleid, een vernieuwend projectplan met een sluitende businesscase en/of een sterke en georganiseerde samenwerking. Mocht deze basis nog ontbreken, dan kunnen wij die samen met u uitwerken.

Juiste financieringsmix

In alle gevallen helpen wij u de juiste financiële mix in kaart te brengen en stappen te zetten om uw financiering rond te krijgen. U kunt hierbij denken aan een combinatie van subsidieadvies, fiscale regelingen en kredieten (via overheden of ontwikkelingsmaatschappijen). 

Daarbij kunnen wij u op zowel nationaal, regionaal als Europees niveau ondersteunen.