Lotte Nijs, Junior consultant | Berenschot

Junior consultant

Lotte Nijs

Met een positieve instelling ben ik altijd gedreven om een waardevolle bijdrage te leveren aan mens en organisatie!
Afbeelding - Lotte Nijs

Over Lotte

Als junior consultant Search binnen de afdeling People Services & Solutions bij Berenschot richt ik mij op het vinden en binden van mensen aan organisaties. Ik ondersteun, begeleid en adviseer organisaties op het gebied van arbeidsmobiliteitsvraagstukken en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zodat zij bestendig zijn voor de toekomst. Dit doe ik vanuit oprechte interesse in mensen en organisaties en door met een open blik de arbeidsmarkt te benaderen en verder te kijken dan alleen iemands cv. Wie is iemand echt en waar staat diegene voor? Waar gaat iemands hart sneller van kloppen? Ik vertel hierbij het eerlijke verhaal, zodat kandidaten weten waar ze zich aan verbinden en welke (verander)opgave zij gaan bewerkstelligen, om zo een duurzame relatie op te bouwen. Op deze manier werken we samen aan de toekomst.

Het zoeken naar de best passende kandidaat voor een vacature en een zo goed mogelijke match zien te vinden tussen de vacature, organisatie en persoon is waar ik energie van krijg. Doen wat er toe doet, voor kandidaten én onze opdrachtgevers.

Opzoek naar een Toekomstmaker of een andere vraag op het gebied van executive search of coaching? Neem dan gerust contact met mij op!

Gerelateerde inzichten