Marion Kortenraij, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Marion Kortenraij

'Met een resultaatgerichte, pragmatische aanpak leveren van kwaliteit zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen'.
Afbeelding - Marion Kortenraij

Over Marion

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties en medewerkers geeft mij energie en voldoening. Ik denk graag mee met complexe vraagstukken en hoe deze op een creatieve wijze, op maat te beantwoorden, waarbij ieders kwaliteiten optimaal worden benut. Ik neem een brede managementervaring met mij mee en heb expertise op het vlak van arbeidsmobiliteitsvraagstukken van organisaties en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in organisaties, haar mensen en hun drijfveren. Integriteit, transparantie en ‘ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe’ zijn waarden die ik hoog in het vaandel heb staan.

Ik ben resultaatgericht en klantgericht en zet mijn kwaliteiten in om organisaties te adviseren en ondersteunen bij het vinden van de juiste managers, bestuurders en toezichthouders en bij het coachen van kandidaten in hun loopbaan en ontwikkeling. In de huidige arbeidsmarkt vraagt dat om creativiteit, een open mind en betrokkenheid.

Gerelateerde inzichten