Mette Blom, Consultant | Berenschot

Consultant

Mette Blom

Als consultant Digitale Transformatie en Europese Unie onderscheid ik me door mijn kennis in zowel digitale ontwikkelingen binnen het openbaar bestuur op als de technologische vooruitgang zelf.
Afbeelding - Mette Blom

Over Mette

Ik heb zowel een praktische als academische achtergrond in European Studies en Management van de Publieke Sector. Mijn sterke punten omvatten een grondige kennis van beleidsprocessen op zowel nationaal als Europees niveau, evenals mijn vermogen om complexe problemen vanuit verschillende perspectieven te benaderen.

Mijn expertise in deze processen stelt mij in staat om organisaties te adviseren over hoe ze digitale transformatie effectief kunnen integreren in hun beleidsvorming en uitvoering. Ik focus mij in mijn werk op duurzame vooruitgang door digitale transformatie, waarbij ik de nadruk leg op de menselijke en organisatorische aspecten. Ik wil ervoor zorgen dat digitaliseringsstrategie√ęn praktisch en uitvoerbaar zijn voor medewerkers in overheidsorganisaties, zodat zij effectiever kunnen werken en betere publieke dienstverlening kunnen bieden.

Gerelateerde inzichten