Nele Thijssen, Consultant | Berenschot

Consultant

Nele Thijssen

Ik vind het geweldig om samen met u complexe vraagstukken te doorgronden om vervolgens concrete stappen vooruit te kunnen zetten.
Afbeelding - Nele Thijssen

Over Nele

Als adviseur bij Berenschot houd ik mij bezig met uiteenlopende vraagstukken in de fysieke omgeving. Ingewikkelde samenwerkings- en onderzoeksvraagstukken waarbij met ruimte gepuzzeld dient te worden trekken mij enorm. De inrichting van onze fysieke omgeving wordt steeds complexer: een veelvoud aan opgaves maken aanspraak op de beperkte vierkante meters van ons land. De woningbouwopgave, de energietransitie, klimaatadaptatie en ecologische overwegingen dienen allen meegenomen te worden bij het zoeken naar oplossingen voor de vraagstukken in de fysieke omgeving. Graag ondersteun ik u bij deze complexe zoektocht naar integraliteit.

Ik ben een resultaatgerichte adviseur met oog voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Ik ben politicoloog en heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de University of Washington. Na een onderzoeksmaster met een focus op kwantitatieve onderzoeksmethoden heb ik gewerkt als onderzoeker aan de Erasmus Universiteit. Bij Berenschot zet ik mijn kennis en kunde met veel plezier in om u vooruit te helpen.