Administratieve lasten verlichten| Berenschot webinar

Hoe helpt Elly administratieve lasten verlichten?

Webinar
Hoe helpt Elly administratieve lasten verlichten?

Deel dit webinar

Datum

16 april 2024

Administratieve belasting in de zorg gaat ten koste van tijd voor cliënten, leidt tot minder werkplezier en een toenemende verloopintentie. We vertellen u graag over de mogelijkheden om de administratieve lasten te verminderen en de bedrijfsvoering te verbeteren met behulp van onze digitale zorgassistent (Elly).

Berenschot heeft veel kennis van zorg en bedrijfsvoering. We onderzoeken, adviseren en begeleiden zorgorganisaties in het toekomstbestendig organiseren van zorg en bedrijfsvoering. We helpen onder meer om de zorgexploitatie sluitend te krijgen en administratieve lasten te reduceren.

Hierbij richten we ons ook op mogelijkheden om de administratieve tijdsbesteding van zorg- en ondersteunende medewerkers te verlichten.

We maken onder andere gebruik van Robotic Process Automation (RPA), waarmee snel en eenvoudig handmatige en repetitieve taken geautomatiseerd kunnen worden. Daarmee wordt administratieve tijd bespaard, fouten voorkomen en voeren medewerkers met meer plezier hun werk uit.

In samenwerking met onze partner Yarado, dé specialist in RPA binnen de zorg, presenteerden we een exclusief webinar dat inzicht geeft in hoe RPA helpt om bedrijfsvoering én primair proces efficiënter en effectiever te maken.

 

Hierin nemen we u mee in:

  • Meest recent inzichten uit de Benchmark Care, het onderzoek administratieve tijdsbesteding van zorgmedewerkers.
  • Inzicht in hoe onze digitale zorgassistent Elly de efficiëntie en effectiviteit kan verhogen.
  • Echte praktijkvoorbeelden van succesvolle RPA-implementaties in de zorg.
  • Begrip van de synergie tussen geoptimaliseerde bedrijfsvoering en technologie, en de implicaties voor de toekomst van de zorg.
  • Delen van gesprekken en ervaring over processen in de zorg tijdens Zorg&ICT 2024

 

Webinar terugkijken

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief