RPA voor effectieve en efficiënte zorg| Berenschot webinar

Hoe kan RPA de bedrijfsvoering én het primaire proces in de zorg efficiënter en effectiever maken?

Webinar
Hoe kan RPA de bedrijfsvoering én het primaire proces in de zorg efficiënter en effectiever maken?

Deel dit webinar

Datum

13 september 2023

Administratieve belasting in de zorg gaat ten koste van tijd voor cliënten, leidt tot minder werkplezier en een toenemende verloopintentie. Dit draagt bovendien niet bij aan het sluitend krijgen van de zorgexploitatie, die bij veel organisaties onder druk staat. Hoe kan Robotic Process Automation hierbij helpen?

Datum
13 september 2023
Tijd
13:30-15:00 uur
Locatie
Online

Berenschot heeft veel kennis van zorg en bedrijfsvoering. We onderzoeken, adviseren en begeleiden zorgorganisaties in het toekomstbestendig organiseren van zorg en bedrijfsvoering. We helpen onder meer om de zorgexploitatie sluitend te krijgen en administratieve lasten te reduceren.

Hierbij richten we ons ook op mogelijkheden om de administratieve tijdsbesteding van zorg- en ondersteunende medewerkers te verlichten.

We maken onder andere gebruik van Robotic Process Automation (RPA), waarmee snel en eenvoudig handmatige en repetitieve taken geautomatiseerd kunnen worden. Daarmee wordt administratieve tijd bespaard, fouten voorkomen en voeren medewerkers met meer plezier hun werk uit.

In samenwerking met onze partner Yarado, dé specialist in RPA binnen de zorg, presenteerden we een exclusief webinar dat inzicht geeft in hoe RPA helpt om bedrijfsvoering én primair proces efficiënter en effectiever te maken.

Wat u kunt verwachten:

  • Meest recent inzichten uit de Benchmark Care, het onderzoek administratieve tijdsbesteding van zorgmedewerkers.
  • Inzicht in hoe RPA de efficiëntie en effectiviteit kan verhogen.
  • Echte praktijkvoorbeelden van succesvolle RPA-implementaties in de zorg.
  • Begrip van de synergie tussen geoptimaliseerde bedrijfsvoering en technologie, en de implicaties voor de toekomst van de zorg.

Dit webinar bood waardevolle inzichten om uw zorgbedrijfsvoering te optimaliseren.

Geïnteresseerd? Kijk het webinar terug.

Geïnteresseerd in de webinar 'Hoe kan RPA de bedrijfsvoering én het primaire proces in de zorg efficiënter en effectiever maken?' U kunt de opname bekijken op YouTube. 

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief