Webinar Duurzame inzetbaarheid in de zorg | Berenschot

Webinar Duurzame inzetbaarheid in de zorg

Evenement
Vrouw achter computer

Deel dit evenement

Datum

10 oktober 2023

Op 10 oktober 2023 gaven Berenschot-adviseurs Annet de Lange en Laura de Keijzer een webinar over duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning in de zorg. Zij gaven daarbij inzicht in de regeling Maatwerkregeling duurzame inzetbaarheid en eerder uittreden (MDIEU) en de wijze waarop zorginstellingen hiervan gebruik kunnen maken. U kunt hier het webinar terugkijken.

Programma

In de Benchmark Care die Berenschot al jaren uitvoert, zien we aantal trends die de urgentie van het thema duurzame inzetbaarheid vergroten. Denk aan een stijging van het verzuim, verloop en aantal zzp’ers/personeel-niet-in-loondienst. Maar hoe geeft u duurzame inzetbaarheid dan praktisch vorm? Op basis van onze jarenlange ervaring helpen we u graag om tot effectieve en concrete plannen te komen.

Binnen de Maatwerkregeling duurzame inzetbaarheid en eerder uittreden (MDIEU) kunt u als werkgever bovendien subsidie aanvragen om met dit thema aan de slag te gaan. Berenschot kan u ondersteunen bij het opstellen van plannen van aanpak en het indienen van de aanvraag en administratie van deze subsidie.

Tijdens dit webinar bieden we concrete handvatten om met het thema duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning aan de slag te gaan. U krijgt zicht op wat u concreet kunt doen om uw toekomstige personeelsbehoefte in kaart te brengen én hoe uw personeel duurzaam inzetbaar aan het werk kan blijven. Tevens nemen we u mee in de ins en outs van de MDIEU-subsidie.

Gerelateerd

Meer weten?