Sjoerd van het Erve associé bij Berenschot | Berenschot nieuws

Sjoerd van het Erve associé bij Berenschot

Nieuws
Sjoerd van het Erve associé bij Berenschot

Deel dit nieuwsartikel

Datum

30 mei 2024

Leestijd

1 minuut

Na de zomer komt Sjoerd van het Erve Berenschot versterken als associé. Hij gaat aan de slag met opdrachten op het snijvlak van bestuur en realisatie in uitdagende maatschappelijke contexten.

Tot 1 september is Van het Erve werkzaam als directeur van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch, de gemeente waar hij al ruim 25 jaar werkt. Daarnaast is hij actief als toezichthouder en bestuurder bij diverse maatschappelijke organisaties. “Met trots kijk ik terug op mooie jaren in ’s-Hertogenbosch en in het bijzonder bij Weener XL. De afgelopen tien jaar heb ik met veel bevlogen mensen samen een stevig werk- en ontwikkelbedrijf mogen bouwen. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur en kijk ik enorm uit naar mijn toekomstige rol bij Berenschot. Vanuit passie en ervaring wil ik graag bijdragen aan het verder brengen van publieke organisaties en daarmee maatschappelijk impact maken”, zegt hij.

Jeroen Gelevert, managing director Zorg en Maatschappelijke Ontwikkeling bij Berenschot, ziet uit naar de samenwerking. “We hebben Sjoerd de voorbije jaren leren kennen als een zeer ondernemend directeur/bestuurder in het publieke domein. Hij verstaat de kunst om op een innovatieve manier en met beperkte middelen werkbare uitvoeringsarrangementen neer te zetten en uitvoeringsorganisaties naar een volgende ontwikkelfase te brengen. Daar is bij onze klanten in de zorg, het sociaal domein en het onderwijs de komende jaren zeker volop behoefte aan.”

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief