Bart Zandstra, Junior consultant | Berenschot

Junior consultant

Bart Zandstra

De energietransitie barst van de complexe uitdagingen, zowel op technisch als maatschappelijk vlak. Dagelijks ben ik met veel interesse en plezier bezig op het snijvlak van deze thema's!
Afbeelding - Bart Zandstra

Over Bart

Met een brede interesse in de wereld om ons heen wil ik bijdragen aan de uitdagingen van onze tijd. Het vraagstuk van de energietransitie brengt zowel technische vraagstukken, als sociaal-maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Deze combinatie maakt de energietransitie een interessant werkveld. Met mijn achtergrond in technische bestuurskunde en werktuigbouwkunde zie ik het als uitdaging om deze complexe maatschappelijke vraagstukken op een analytische, gestructureerde manier te benaderen. Tegelijkertijd heb ik oog voor de organisatorische en politieke aspecten van maatschappelijke issues. Zo combineer ik technisch inhoudelijke kennis over de energietransitie met proces-en projectvaardigheden die nodig zijn in een complexe bestuurskundige omgeving.

In mijn rol als junior consultant ga ik met een leergierige en enthousiaste instelling uitdagingen aan. Hierbij vind ik het belangrijk resultaatgericht en flexibel te werk te gaan, en daarbij kritisch te denken. Zo streef ik naar bruikbare adviezen die Nederland helpen in het verduurzamen.