Erik Teunissen, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Erik Teunissen

Samen ondernemen, innoveren en groei realiseren in de hightechindustrie.
Afbeelding - Erik Teunissen

Over Erik

Nieuwe innovaties en technologische ontwikkelingen zijn de drijfveer achter mijn succes en dat van de klant. Daarbij kan ik mijn inzichten in technologische innovaties, samenwerkingsprocessen en het structureren van complexe vraagstukken goed gebruiken. Klanten geven aan dat zij mijn aanpak zeer waarderen. Business- en marktanalyses, roadmapping, project- en programmaontwikkeling en het bouwen aan ecosystemen zijn een greep uit het assortiment.

Dit heeft geleid tot de nodige samenwerkingsverbanden, clusterprogramma’s en ecosystemen die ik samen met partners en klanten heb opgezet en die nu duurzaam opereren. Het grootste samenwerkingsverband betreft fotonica waar ik inmiddels vele jaren de groei en innovatie ondersteun, ook met financiering. Dat doen we in Nederland maar ook steeds meer in Europa en met name op basis van de sterke nationale regio’s. Op basis van mijn ervaring in de semiconductor-industrie heb ik hetzelfde gedaan voor clusters op het gebied van Internet of Things, zonne-energie, 3D-printen, printed electronics, semiconductors en hightechmachinebouw.

Het samenbrengen van mensen rondom innovatie en daarna samen enthousiast aan de slag om er samen beter uit te komen, dat geeft energie. Dan voelen we dat het werkt, dat er resultaten geboekt worden die we wel hadden gedroomd maar nu ook werkelijkheid worden. Ik word enthousiast om daarbij collega’s in te zetten op passende disciplines die wij in huis hebben zoals voor samenwerking, human capital-ontwikkeling, financiering, strategie, operations, internationalisatie en duurzaamheid.

Ik kijk uit om samen met u te innoveren in de hightechmaakindustrie.

Gerelateerde inzichten