Joost Krebbekx, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Joost Krebbekx

Net sizze mar dwaan: een bekende Friese zegswijze die typeert waar ik voor sta. Na een analyse, een goed plan, moeten zaken ook wel tot stand komen. Daar zet ik me voor in en altijd met succes!
Afbeelding - Joost Krebbekx

Over Joost

Mijn persoonlijke drijfveer is de Nederlandse maakindustrie competatief te houden. Dat doe ik niet alleen, dat doe ik met meerdere Berenschot collega’s, maar mijn specialiteit hierbinnen is technologie en innovatie. Dit doe ik voor bedrijven, consortia en clusters, en heb inmiddels daar 22 jaren ervaring mee. Niet in de laatste plaats als programmamanager van het Innovatie Cluster Drachten. Daarnaast zijn door mijn jarenlange roadmapping ervaring de domeinen van Toeleveren en Uitbesteden (T&U), duurzaamheid en strategie ook bij mij in goede handen

Mijn kernkwaliteiten zijn: strategisch inzicht, creatief, leergierig, resultaatgericht. Dat wil zeggen dat ik niet alleen in staat ben om een scherpe analyse te doen van wat er moet gebeuren maar ook ervaring heb in hoe je de akties in gang zet en uitvoert. Ook een lange reis begint met een eerste stap.

Gerelateerde inzichten