Julia Koelega, Consultant | Berenschot

Consultant

Julia Koelega

De energietransitie roept complexe vragen op. Wat is de impact op de rol en positie van uw organisatie? Ik denk graag met u mee en help u technisch-inhoudelijke kennis te vertalen naar strategische en bruikbare inzichten.
Afbeelding - Julia Koelega

Over Julia

De verduurzaming van de energiesector brengt grote veranderingen met zich mee. Dit heeft impact op de rol en positie van bedrijven en organisaties in vrijwel alle facetten van onze samenleving. Het levert complexe vraagstukken op over bijvoorbeeld rolbepaling, samenwerking en toekomstperspectief.

Ik ben mij zeer bewust van de urgentie van de verduurzaming en de energietransitie en probeer hier, zowel in mijn werk als privé, dagelijks een bijdrage aan te leveren. Met een frisse blik en vol enthousiasme denk ik met u mee. Als adviseur energie en duurzaamheid zet ik graag de feiten voor u op een rij, breng ik samen met u in kaart wat dit voor uw organisatie betekent, welke afwegingen er moeten worden gemaakt of maak ik de impact van verschillende strategieën voor u inzichtelijk. In mijn werk combineer ik mijn technische achtergrond en inhoudelijke kennis van de energiesector met strategische competenties en sterke communicatieve vaardigheden.

Samen werken we aan een duidelijk en toegankelijk verhaal voor iedereen.

Gerelateerde inzichten