Nora Jie-A-Joen | Berenschot

Senior managing consultant

Nora Jie-A-Joen

Door mijn open blik, scherpe analyses en heldere feedback help ik mensen en organisaties tot nieuwe inzichten te komen én het beste uit zichzelf en anderen te halen.
Afbeelding - Nora Jie-A-Joen

Over Nora

Door mijn achtergrond als Arbeids- en Organisatiepsycholoog en  ruim 20  jaar ervaring met vraagstukken op het vlak van selectie en ontwikkeling van mensen ben ik specialist op het vlak van gedragsontwikkeling. Het geeft mij veel  energie mensen inzicht te geven in hun talenten en ze aan te zetten om het allerbeste uit zichzelf te halen.  Ik ben van mening dat wanneer mensen zich bewust zijn van hun kwaliteiten en drijfveren, zij in hun kracht staan en een optimale bijdrage leveren aan de doelen van de organisatie.

Mijn stijl laat zich kenmerken als  betrokken, enthousiast én kritisch, waarbij wederzijds vertrouwen en respect voorop staat. Met mijn positieve en coachende benadering (een combinatie van mijn constructieve Aziatische aard en Rotterdamse directheid), ontstaat er energie voor persoonlijke ontwikkeling en zet ik aan tot leren, beweging en nieuwsgierigheid. Als projectmanager heb ik veel ervaring met het organiseren, ontwikkelen en uitvoeren van selectie- en (leiderschaps)ontwikkeltrajecten, zowel binnen de profit als non-profit. Wilt u de juiste mensen op de juiste plek plaatsen en medewerkers ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling? Ik denk graag met u mee!