Rosa-May Postma | Berenschot

Managing consultant

Rosa-May Postma

Als consultant digitale transformatie in het openbaar bestuur ben ik gespecialiseerd in vraagstukken met betrekking tot digitale innovatie, informatiemanagement en nieuwe technologie in de publieke sector.
Afbeelding - Rosa-May Postma

Over Rosa-May

Als consultant op het gebied van digitale transformatie in de publieke sector houd ik mij bezig met technologische en datagedreven vraagstukken. Dergelijke vraagstukken spelen zich vaak af in een complexe politiek-bestuurlijke context en zijn veelal strategisch van aard. Vanuit mijn technische achtergrond doorgrond ik digitaliseringsvraagstukken niet alleen op strategisch niveau, maar tot aan de operatie.

De dynamiek van consultancy heeft mij vanaf de eerste minuut getrokken. Ik geniet van het reizen, de verschillende klanten, de diversiteit aan contacten en de inhoudelijke afwisseling die het werk met zich meebrengt. Daarnaast is Berenschot een bedrijf dat zich kenmerkt om haar multidisciplinariteit. Er huizen zoveel verschillende expertises onder één dak, dat blijft me verbazen. Dit werk is geen moment saai!

Heb je vragen of wil je eens een goede kop koffie drinken? Neem dan gerust contact op!

Gerelateerde inzichten