Stef van Bommel | Berenschot

Consultant

Stef van Bommel

Bevlogen medewerkers door de juiste persoon op de juiste plek
Afbeelding - Stef van Bommel

Over Stef

Gezien mijn diepgewortelde interesse en passie voor assessment, leren en ontwikkelen is het niet verwonderlijk dat dit de rode draad vormt tussen mijn arbeidsverleden én mijn huidge werkzaamheden als consultant Assessment & Ontwikkeling bij Berenschot. “Wat is immers nu mooier dan zelf een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van een ander?”

Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog word ik daarbij gegrepen door “de juiste persoon op de juiste plek”, net als de processen die hieraan ten grondslag liggen. “Wat maakt een medewerker nu succesvol in zijn werkzaamheden?” In de rol van consultant Assessment & Ontwikkeling bij Berenschot breng ik middels het afnemen van assessments (ontwikkeling)potentieel van uw medewerkers in kaart, zodat de juiste persoon ook daadwerkelijk op de juiste plek in uw organisatie belandt. Dit zorgt voor bevlogen medewerkers die op haar beurt zorg dragen voor de verdere groei en het succes van uw organisatie!

Geïnteresseerd om samen selectie- en ontwikkelingsvraagstukken binnen uw organisatie te bespreken? Ik kom graag met u in contact om onder het genot van een kop koffie van gedachten te wisselen.

☎: +31 6 15 36 36 78
✉: s.vanbommel@berenschot.nl

Gerelateerde inzichten