Steven Marshall, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Steven Marshall

Door beter te anticiperen de impact van HRM op organisatieresultaten te vergroten. Dat zie ik als mijn persoonlijke missie...
Afbeelding - Steven Marshall

Over Steven

Ik help HR-afdelingen om zoveel mogelijk waarde te leveren. Waarde doordat organisatiedoelen heel concreet vertaald zijn naar het personeel dat daarvoor nodig is, nu en in de toekomst. Waarde doordat HR-beslissingen zo goed mogelijk onderbouwd worden vanuit toegevoegde waarde. Waarde doordat er een continue cyclus van leren en verbeteren is op basis van de inzichten uit data over hoe HRM uitgevoerd wordt en wat de effecten daarvan zijn. Waarde doordat de basis op orde is zodat er voldoende tijd en ruimte is voor meer strategische HR-vraagstukken.

In mijn advieswerk combineer ik scherpe analyses met grote betrokkenheid bij de klant en oprechte interesse in wat daar speelt. Ik werk het liefste zij-aan-zij met klanten, zodat werkende oplossingen bereikt kunnen worden voor het vraagstuk van de organisatie die de klant ook in de toekomst zelf kan toepassen en kan aanpassen.

Gerelateerde inzichten