Uitvoeren van regulier werk


Het coronavirus stelt overheden en uitvoerders van maatschappelijke taken voor grote uitdagingen. De druk op deze organisaties neemt per dag toe en met inachtneming van alle beperkingen probeert iedereen zijn verantwoordelijkheid te blijven nemen en diverse taken te blijven uitvoeren. Het is alle hens aan dek bij zorgaanbieders, GGD-en, veiligheidsregio’s en ook departementen en gemeenten, zeker wanneer er ook nog eens sprake is van uitval door ziekte.

Direct projectcapaciteit

Berenschot ondersteunt uw primaire proces in brede zin en kan per direct projectcapaciteit en denkkracht leveren waar u dat nodig heeft. Dat kan uiteenlopen van adviseurs en projectmedewerkers met een doenersmentaliteit tot complete uitvoeringsteams die juridische, financiële, bestuurskundige en informatiekundige kennis combineren. Zij helpen u snel en effectief, zodat uw werkprocessen, crisisteams, financiële of HR-afdeling goed blijven functioneren. En u weer vooruit kunt als het gaat om interne en externe communicatie, inventarisaties en optimalisatievraagstukken.

Behoefte aan daadkrachtige experts?

Kunt u momenteel bij de uitvoering van het reguliere werk ondersteuning goed gebruiken? Neem dan contact op met Jeroen Gelevert. Wij staan klaar om u te helpen.