Michiel Musterd versterkt team Strategy & Operations Berenschot | Berenschot nieuws

Michiel Musterd versterkt team Strategy & Operations Berenschot

Nieuws
Michiel Musterd versterkt team Strategy & Operations Berenschot

Deel dit nieuwsartikel

Datum

12 juni 2024

Per 1 mei is Michiel Musterd in dienst getreden bij Berenschot als managing consultant bij de groep Toekomst van Werk en Organisaties. Vanuit het team Strategy & Operations gaat hij organisaties adviseren over het inzetten van hun data, analytics en AI voor een optimale bedrijfsvoering.

Eerder was Musterd als manager Evaluations & Testing en als manager Data, AI en Media werkzaam bij het Leiden Learning & Innovation Centre. Daarvoor was hij in diverse functies actief binnen BearingPoint, een internationaal management- en technologieadviesbureau. “Op basis van mijn ruime ervaring wil ik klanten helpen tot nieuwe inzichten te komen, en ervoor zorgen dat die inzichten en modellen bijdragen aan concrete procesverbeteringen”, aldus Musterd. “En doordat Berenschot experts op verschillende aanpalende onderwerpen in huis heeft, kan ik dit ook op een integrale manier doen.

Obbe Verheul, senior managing consultant en leidinggevende van het team Strategy & Operations, is verheugd over de komst van Musterd. “Met Michiel halen we een ervaren consultant binnen op het vlak van digitalisering, hoogwaardige data-analyse en datamodellering. Daarmee zijn we nog beter in staat onze klanten te helpen met het definiëren en succesvol realiseren van hun strategische ambities.”

 

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief