Warner Admiraal versterkt team Sociaal domein | Berenschot nieuws

Warner Admiraal versterkt team Sociaal domein van Berenschot

Nieuws
Warner Admiraal versterkt team Sociaal domein van Berenschot

Deel dit nieuwsartikel

Datum

06 mei 2024

Per 1 mei is Warner Admiraal gestart als managing consultant bij Berenschot binnen het team Sociaal domein. Daarbinnen gaat hij zich richten op opdrachten over de volle breedte van de jeugdzorg en op het snijvlak van zorg en sociaal domein.

Warner Admiraal heeft brede ervaring met zowel de inhoud, organisatie als inkoop van jeugdhulp en Wmo. Na gewerkt te hebben als gedragswetenschapper, ontwikkelaar, lijn- en accountmanager bij meerdere zorgaanbieders, stapte hij over naar expertbureau Lorenz. Daar was hij verantwoordelijk voor advies-, onderzoeks- en projectopdrachten zoals inkoop, samenwerking rond het IZA en GALA, en datagestuurd werken in het sociaal domein.

Bij Berenschot gaat Admiraal aan de slag in het brede werkveld van het sociaal domein, waaronder de jeugdhulp. “Ik heb plezier in complexiteit, verbinden en beweging. Graag verzilver ik mijn ervaring met zowel de inhoud als de organisatie van het sociaal domein voor de opdrachtgevers van Berenschot. Mouwen opstropen en gaan”, zegt hij.

Wouter Poels, teamlead Sociaal domein bij Berenschot, kijkt uit naar de komst van deze bevlogen adviseur. “De belangrijkste uitdaging binnen het sociaal domein blijft het verbinden van strategische stelselvraagstukken aan de dagelijkse uitvoeringspraktijk. Warner heeft zich vanuit verschillende perspectieven ingezet voor de jeugdzorg en kent hierdoor het stelsel van binnen en van buiten.”

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief