David Tom, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

David Tom

Het begint met verwondering
Afbeelding - David Tom

Over David

Mijn drijfveer ligt in de betekenis die mijn werk heeft voor mensen, specifiek voor mensen die zorg leveren. Daarom besteed ik mijn werkzame leven aan de verbetering van de gezondheidszorg. In het bijzonder als het gaat om digitalisering, data gedreven werken, kunstmatige intelligentie en informatievoorziening. Hoe kunnen zorgprofessionals op het juiste moment de juiste informatie krijgen om de juiste keuzes te kunnen maken. Bij Berenschot vind ik ruimte om vanuit de inhoud een bijdrage te leveren aan verbeteringen op al deze terreinen.

De gezondheidszorg is de afgelopen twintig jaar door digitalisering ingrijpend veranderd. Hoe zorg je er voor dat die ontwikkelingen ten goede komen van zoveel mogelijk mensen? Dat vraagt veranderkracht en organisatievermogen.

De komende jaren zullen in het teken staan van intensievere gegevensuitwisseling en digitale samenwerking maar ook het verbeteren van digitale geletterdheid en het implementeren van beslissingsondersteuning. Met mijn expertise en leidinggevende ervaring kan ik hierbij ondersteunen. Met een brede blik op inhoud, mensen en (digitale) cultuur vind ik aanknopingspunten voor verbetering.

Wilt u graag met mij van gedachten wisselen? Neemt u dan vooral contact op.