Geertje Koppers-Bevers, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Geertje Koppers-Bevers

Voor mij is het elke dag de vraag 'Hoe gaan wij samen de zorg slimmer, effectiever maar zeker ook innovatiever organiseren?'.
Afbeelding - Geertje Koppers-Bevers

Over Geertje

Als Managing Consultant werk ik elke dag aan het vernieuwen en verbeteren van de zorg. Mijn kennis vanuit Ergotherapie, Bewegingswetenschappen en Gezondheidswetenschappen, samen met mijn ervaring als manager, analist en zorgprofessional combineer ik in al mijn adviesopdrachten.

De adviesopdrachten die ik uitvoer, gaan vaak breed over financiering en bedrijfsvoering in de zorg. Voorbeelden hiervan zijn het verbeteren van het OK-planningsproces, sturen op doelmatigheid, ondersteunen van regionale samenwerking door gegevensuitwisseling en het onderzoeken van ondersteunende diensten en adviseren over verbeteringen zodat dit beter aansluit bij de zorg.

Voordat ik bij Berenschot begon, heb ik ruime ervaring opgedaan in de complexe financiering van de ziekenhuiszorg, het berekenen van kostprijzen en het leidinggeven op divisieniveau binnen een sterk groeiend advieskantoor.

In de adviesopdrachten die ik uitvoer voor Berenschot combineer ik ‘harde’ cijfers met het verhaal hierbij. Deze combinatie brengt me bij mijn passie: het bijdragen aan een gezond ‘zorgbedrijf’.
Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik houd van afwisselende opdrachten die me telkens vragen om me opnieuw te verdiepen en ik geloof dat de kracht zit in het verbinden van kennis over verschillende werkgebieden heen. Hierbij ben ik sterk in het leiden en begeleiden van complexe projecten omdat ik graag de touwtjes in handen houd. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld: wat zien we dat verbeteren kan, wie kan hieraan bijdragen en hoe moeten we dit dan met elkaar vormgeven?

Niet alleen in mijn werk houd ik van afwisseling, ook in mijn vrije tijd houd ik van een enorme variatie aan sporten; hardlopen, wielrennen, mountainbiken, zwemmen (triathlon), tennissen, yoga en kickboksen, ik doe het naast elkaar, de ene keer de ene sport wat meer en dan weer de andere. Daarnaast ben ik dol op avontuurlijke vakanties met mijn man en onze twee jongens. Eigenlijk alles wat maar avontuur en uitdaging geeft, daar ben ik enthousiast voor te krijgen!

Gerelateerde inzichten