Hannelore Schouten, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Hannelore Schouten

In cocreatie de zorg continu verbeteren.
Afbeelding - Hannelore Schouten

Over Hannelore

Het ‘hoofdlijnenakkoord medisch-specialistische zorg 2019 -2022’ betekent een enorme uitdaging voor zorgprofessionals. Zij moeten echt anders gaan (samen)werken om op de werkvloer invulling te geven aan het toepassen van eHealth, nieuwe samenwerkingsvormen in de regio en samen beslissen. Dat vraagt veel van hen. Zij moeten hun werkprocessen continu aanpassen en verbeteren. 

Mijn drijfveer is het ondersteunen van zorgorganisaties bij het duurzaam optimaliseren van hun zorgprocessen. Of het nu een verandering van werken betreft, efficiencyverbetering, implementatie van een innovatie, of ontwerp en verhuizing naar nieuwbouw. Mijn ruime ervaring als adviseur, project-/programmamanager en onderzoeker maakt dat ik makkelijk schakel tussen verschillende belangen van professionals en bestuurders, en zo mensen goed mee krijg in projecten.  

Hoe ik dat verduurzaam? Daarover ga ik graag in gesprek. Neem contact met me op via mijn contactgegevens. En om een tipje van de sluier op te lichten: cocreatie is het sleutelwoord… 

Gerelateerde inzichten