Rob de Groot, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Rob de Groot

Als adviseur, projectleider of programmamanager zet ik mijn ruime ervaring op het gebied van transformaties in om organisaties in beweging te brengen
Afbeelding - Rob de Groot

Over Rob

Ik ben een ervaren professional op het gebied van organisatie advies, programmamanagement en transformaties. Deze ervaring heb ik opgedaan als extern adviseur, maar ook van ‘binnen uit’ met verschillende project- en managementrollen in het bedrijfsleven. In al mijn functies en rollen word ik gedreven door het beter laten werken van organisaties, en samen echt resultaat neerzetten.

Ik ben kritisch en analytisch, kom snel tot de kern en heb een goed gevoel voor verhoudingen. Met altijd aandacht voor wat er nodig is om zaken voor elkaar te krijgen. Daarmee breng ik zowel vanuit de inhoud als het proces verbindingen tot stand om organisaties in beweging te brengen.

Ik begeleid klanten in diverse sectoren bij het ontwerpen, opstarten en realiseren van verbeter- en veranderprogramma’s. Daarin neem ik vaak een realiserende rol als project- of programmamanager om samen met het veranderteam en de lijn tot blijvende verandering in de organisatie te komen.

Gerelateerde inzichten