Rogier Beenders | Berenschot

Senior consultant

Rogier Beenders

Ik help organisaties om de ontwikkelingen van de toekomst te vertalen naar de dag van vandaag, op weg naar een slimme en duurzame verandering van het mobiliteitssysteem en de fysieke leefomgeving.
Afbeelding - Rogier Beenders

Over Rogier

De uitdagingen in het mobiliteitssysteem zijn groot en enerverend, zowel op inhoudelijk als organisatorisch vlak. Vanuit mijn eerdere ervaringen verbind ik graag de wereld van ambitieuze beleidsvisies met de weerbarstige uitvoeringspraktijk door te zoeken naar praktische en creatieve oplossingen. Door samen te onderzoeken hoe vaar- en voertuigen, infrastructuur, apps en andere diensten kunnen bijdragen aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Als adviseur bij Berenschot werk ik met mensen en organisaties aan het conceptueel en analytisch ontrafelen van complexe opgaves, met oog voor de bestuurlijke besluitvorming en maatschappelijke context. Door te opereren vanuit een brede blik, met interesses van gebiedsontwikkeling tot aan smart mobility, haal ik energie uit het verbinden van de inhoud en het proces. Vanuit een enthousiaste en verbindende houding zet mij ik in om tot bruikbare en toekomstbestendige adviezen te komen, die kunnen rekenen op een breed draagvlak.

Gerelateerde inzichten