Sanne van den Bosch, Managing director | Berenschot

Managing director

Sanne van den Bosch

Transformaties van organisaties vormgeven vanuit een resultaatgerichte aanpak, met de nodige energie en humor! Dat is wat ik graag doe.
Afbeelding - Sanne van den Bosch

Over Sanne

Mijn drijfveer zit in het samen resultaat neerzetten. Op zoek te gaan naar de win-win in organisaties en ervoor te zorgen dat mensen zich actief inzetten voor een bepaald project of een bepaalde verandering. Het niet alleen bedenken van mooie ideeën en oplossingen, maar het vooral ook realiseren daarvan!

Binnen Berenschot geef ik als managing director leiding aan de groep die zich bezig houdt met transformaties van organisaties en ontwikkeling van mensen. Wij ondersteunen klanten bij strategieontwikkeling en -implementatie, operational excellence vraagstukken, inrichten van organisaties en ecosystemen, leiderschaps- en teamontwikkeling, change en strategisch HRM. 
Naast mijn managementtaken ondersteun ik organisaties in de rol van projectleider en adviseur bij grote organisatie-ontwikkeltrajecten. Waarin een nieuwe koers vraagt ​​om een ​​nieuwe organisatie-inrichting, een nieuwe vorm van leiderschap of een nieuwe manier van werken.

Gerelateerde inzichten