Business as unusual


De afgelopen tijd hebben organisaties met 25% van de informatie 100% van de beslissingen moeten nemen. Informatie komt en verandert per dag. Het coronavirus maakt onzekerheid tot de nieuwe realiteit. Onzekerheid bij uw medewerkers, klanten en toeleveranciers. Maar ook onzekerheid bij uzelf over uw bedrijf, het behouden van liquiditeit en het continueren van de business.

Van onzekerheid naar een concreet actieplan

Op dit moment is het zaak inzicht te verkrijgen in de gevolgen van de crisis voor uw bedrijf(svoering). Dat betekent dat u op korte termijn verschillende keuzes dient te maken:

  • Aanpassen van de organisatie aan de huidige, onzekere omstandigheden
  • Afschalen van bezetting en werkzaamheden
  • Vergroten van de capaciteit in diverse sectoren
  • Opschalen van nieuwe en/of aanvullende activiteiten
  • Effectief inzetten van medewerkers

Voor de lange termijn zijn tevens scenario’s nodig die u richting geven in deze onzekere en turbulente periode. Wij ondersteunen u bij al deze stappen en combineren daarvoor strategische, organisatorische, financiële, operationele en HR-expertise met sectorkennis.

Behoefte aan daadkrachtige experts?

Hebt u behoefte aan ondersteuning voor de korte of lange termijn? Neem dan contact op met Onno Ponfoort, Rob de Groot, Hans Schotel of Monique van der Meer. Wij staan klaar om u te helpen.