Capaciteit verduurzamingsplannen | Berenschot Klimaattalent

Berenschot Klimaattalent

Uw duurzaamheidsambities waarmaken en de transitie naar een klimaatneutraal, klimaatbestendig en circulair Nederland versnellen? Met Berenschot Klimaattalent brengen we uw project, proces of programma in beweging!
Afbeelding - Berenschot Klimaattalent

Sneller van ambitie naar resultaat

Veel van onze opdrachtgevers hebben ambitieuze duurzaamheidsambities, maar onvoldoende capaciteit om deze ook daadwerkelijk te realiseren. Met Berenschot Klimaattalent haalt u tijdelijke versterking in huis voor het ontwikkelen en uitvoeren van uw duurzame plannen. De klimaattalenten zijn al actief bij ministeries, provincies, waterschappen, gemeenten, koepelorganisaties, vervoersorganisaties en netbeheerders.  

Wat ze doen

Met frisse energie, durf en samenwerkingsvermogen werken klimaattalenten mee aan de verduurzaming van energie, mobiliteit, circulaire economie en leefomgeving.  

Onze talenten

Al onze klimaattalenten zijn hoogopgeleid, hebben kennis over duurzaamheidstransities en snappen de context waarin deze zich voltrekken. Ze beschikken over: 

  • organisatietalent en projectmanagementvaardigheden;
  • een flinke dosis proactiviteit en oplossingsgerichtheid; 
  • aanstekelijk enthousiasme. 

Benieuwd naar onze talentpool? Wij stellen onze klimaattalenten graag even voor.

onze klimaattalenten
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Berenschot Klimaattalent nieuwsbrief

Gerelateerde inzichten

Klimaattalent inzetten?

Uw duurzaamheidsambities waarmaken en de transitie naar een klimaatneutraal, klimaatbestendig en circulair Nederland versnellen? Neem contact met ons op!