Themamiddag Meer tijd voor zorg | Berenschot evenement

Themamiddag - Meer tijd voor zorg; de bestuurder aan zet

Evenement
Themamiddag - Meer tijd voor zorg; de bestuurder aan zet

Deel dit evenement

Datum

05 juli 2024

Sinds 2016 meet Berenschot de administratieve tijdsbesteding in de langdurige zorg en deze stijgt onafgebroken. Zorgprofessionals in de langdurige zorg besteden zo een derde van hun tijd aan administratie. Wij willen echter niet alleen laten zien hoeveel tijd zorgverleners besteden aan administratie en onderbouwen dat dit écht te veel is, wij willen daadwerkelijk helpen!

Datum
Maandag 25 november 2024
Tijd
15:00 tot en met 19:00 uur
Locatie
Kantoor van Berenschot,.Van Deventerlaand 31-51, Utrecht

Daarom organiseren wij een themamiddag 'Meer tijd voor zorg; de bestuurder aan zet'.  

Deze middag bestaat uit verschillende presentaties en interactieve discussiesessies met experts, bestuurders en directeuren in de langdurige zorg. We gaan in gesprek met Frank Hagelstein (ActiZ), Kim de Groot (Nivel), Marieke Meppelder (VILANS), Ageeth Ouwehand (RVS/'s Heerenloo), Johan Linssen (Yes We Can), Bas Bodzinga (Philadelphia), gevolgd door een centraal panelgesprek met VWS, V&VN, VGN en andere beleidsmakers. We sluiten de middag af met een netwerkgesprek voor een gezamenlijke aanpak.

U kunt zich nu al aanmelden via deze link. Als u vragen heeft over de themamiddag neem dan contact op met George Braam, Marvin Hanekamp, Merel de Klerk, of Nadieh Kersemakers.

We hopen u te verwelkomen op 25 november voor concrete acties, politieke aandacht en kennisontwikkeling. De komende maanden zullen wij regelmatig meer informatie en lessen uit onze praktijk delen.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan!