Niek Overgaauw, Consultant | Berenschot

Consultant

Niek Overgaauw

Ik zet me graag in voor duurzame verandering!
Afbeelding - Niek Overgaauw

Over Niek

Hoe kunnen we ons energiesysteem verduurzamen, met oog voor mens en natuur? Hoe houden we ons land bereikbaar op een veilige en schone manier? En hoe zorgen we dat we, ook in periodes van droogte, voldoende water vasthouden voor alle watervragende functies? Dat zijn het soort vraagstukken waar ik me het liefst mee bezig houd. Vraagstukken over het fysieke domein op het raakvlak van technologie, economie, maatschappij en milieu. Het zijn complexe, soms abstracte, kwesties waar niet direct een antwoord op is.

De stip op de horizon is niet altijd duidelijk maar het is van groot belang dat we vandaag al werken aan concrete oplossingen. In een dichtbevolkt land als Nederland, met weinig ruimte en vele belangen, is goede bestuurlijke samenwerking daarvoor onontbeerlijk. Als adviseur help ik graag om die samenwerking te organiseren en te stimuleren. Mijn kracht daarbij bestaat uit mijn positief kritische blik, communicatieve vaardigheden en technisch-inhoudelijke kennis. Door mijn ervaring in dienst van de Rijksoverheid heb ik daarnaast een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Bent u benieuwd wat mijn collega’s en ik voor u kunnen betekenen? Of wilt u een keer kennismaken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde inzichten