Dashboarding voor bedrijfsprocessen | Berenschot

Dienst

Dashboarding voor bedrijfsprocessen

Wij helpen u om echt over te gaan tot datagedreven sturing.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Datagedreven sturen

In een wereld waar data on demand en in overvloed voorhanden zijn, bestaat meer dan ooit de wens om tot de kern te komen. U als bestuurder of leidinggevende wilt te allen tijde inzicht hebben in prestaties en bedrijfsprocessen, zodat u op basis van deze data kunt sturen.

Wij zorgen dat uw data middels een aantal slimme ingrepen inzichtelijk en volledig benut wordt. Onze adviseurs doorgronden de verbanden achter de data en leveren middels dashboarding realtime relevante informatie en scherpe analyses. Onze dasboards leveren een belangrijke bijdrage aan continue verbetering en het nemen van de juiste beslissingen en acties. De (gedragsmatige) vervolgstappen zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen u om echt over te gaan tot datagedreven sturing.

Meer weten over dashboarding?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Voordelen van onze dashboards

Kennis van techniek en sector

Wij beheersen moderne verklarende en voorspellende datatechnieken en Power BI tooling, en combineren die met onze vakinhoudelijke en sectorale kennis. Hierdoor kunnen wij u voorzien van professionele dashboarding op vrijwel elk inhoudelijk beleidsterrein.

Dashboarding op maat

Door het raadplegen van relevante databases (zoals AFAS, Visma/Raet, Exact en Salesforce) worden dashboards naar uw informatiebehoefte ingericht. Onze dasboards zien er visueel aantrekkelijk uit en zijn opgemaakt in uw huisstijl.

Slimme filtering van data

Door slimme filtering selecteert u eenvoudig de juiste informatie. Desgewenst worden dashboards per gebruiker gepersonaliseerd door middel van automatische filtering van relevante gegevens.

Succesvolle implementatie

Wij zorgen voor project- en programmamanagement door gecertificeerde scrum en agile professionals. Onze adviseurs waarborgen de kennisoverdracht door middel van training en cocreatie tijdens de ontwikkeling.