Assessment


Assessments: het beste uit mensen én organisaties

Organisaties veranderen steeds sneller. Er ontstaan nieuwe manieren van organiseren en samenwerken, waarbij technologie een steeds grotere rol speelt. Dit heeft gevolgen voor het succesvol functioneren van medewerkers. Voor uw organisatie is het de uitdaging om mensen aan te trekken en te behouden die nu en in de toekomst het verschil kunnen maken. Assessments kunnen u faciliteren in het besluitvormingsproces bij selectie- en ontwikkelvraagstukken. Ze helpen onzekerheid over het toekomstig functioneren van medewerkers te reduceren.

Coronavirus

Langzaam maar zeker zetten we stappen in de richting van het ‘nieuwe normaal’. Het gros van onze assessments wordt voorlopig nog online afgenomen. Vanaf 1 juni is Berenschot gestart met het aanbieden van een beperkt aantal live-assessments per dag op kantoor in Utrecht.

Kwalitatieve en innovatieve (online) assessments

Berenschot hecht waarde aan kwaliteit, zuivere analyse en persoonlijke advisering. Onze rapportage is respectvol en duidelijk, zodat deelnemer en opdrachtgever weten waar zij aan toe zijn. Wij werken met innovatieve methoden zoals online assessments, serious gaming en virtual reality. Daarnaast bieden wij HR-analytics aan: een vertaalslag van individuele assessments naar de gevolgen voor de organisatiebrede bedrijfsvoering. Ons assessmentinstrumentarium voldoet aan de normen van de COTAN (Commissie Testaangelegenheden Nederland); onze psychologen zijn allen academisch geschoold en Registerpsycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

Berenschot Assessment Suite

Uniek bij onze (online) assessments is dat deelnemers werken vanuit hun eigen Berenschot Assessment Suite (BAS). Een online portal waarin deelnemers alle informatie omtrent hun assessment op één centrale, digitale en beveiligde plek tot hun beschikking hebben. Zie de video over BAS voor een indruk van de mogelijkheden.

Onze insteek

Berenschot werkt voor opdrachtgevers die willen investeren in hun menselijk kapitaal en medewerkers die het verschil maken. Wij zijn organisatieadviseurs die het beste uit mensen willen halen. Al ruim 80 jaar identificeren we talent, beoordelen we het potentieel van mensen en dragen we bij aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor onze opdrachtgevers zijn wij sparringpartner, voor onze assessmentdeelnemers coach. We hebben een pragmatische ‘hands-on’ mentaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en assessmentdeelnemers. Daarnaast beschikken we over inhoudelijke kennis van opdrachtgevers en de sectoren waarin die opereren.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via 030 - 291 68 42 of aeno@berenschot.nl.

Pijlers

Assessments

Assessments laten uitvoeren door Berenschot

Bedrijfsopvolging

Impactanalyse-agenda-energietransitie

Serious Gaming

Serious gaming en assessments

Berenschot Assessmentsuite

Adviseurs