B-online


B-online van Berenschot biedt u inzicht in de capaciteiten en competenties van uw medewerkers door middel van een online assessment. Deze tool ondersteunt uw selectie- of ontwikkelproces op een snelle, flexibele en slagvaardige manier. Met B-Online kunt u via internet vragenlijsten en tests afnemen. Op een wetenschappelijk verantwoorde, betrouwbare en kostenefficiënte manier. U bepaalt zelf op welk moment in uw proces u welk instrument inzet.

Digitale preselectie

Kandidaten maken de tests en vragenlijsten thuis of op hun werkplek. Dit heeft duidelijke voordelen voor u als opdrachtgever en voor de deelnemers. Zo kunt u door digitale preselectie in een vroeg stadium bepalen welke kandidaten geschikt zijn en welke niet, wat tijd en geld bespaart. B-Online bevat een groot aantal uiteenlopende e-assessmentmodules. Deze kunnen desgewenst aangevuld worden met bijvoorbeeld simulaties, cases en interviews.

Meer weten over online assessments? Neem dan contact op met Berenschot Assessment & Ontwikkeling via 030 2 916 842 of aeno@berenschot.nl. Wij denken graag met u mee over het programma dat het best aansluit bij uw specifieke vraag.


b-online