Bram van den Boogaard, Consultant | Berenschot

Consultant

Bram van den Boogaard

Zoals u weet, heeft het publieke domein te maken met uitdagingen zoals de energie- en warmtetransitie, efficiënt ruimtegebruik en de daaraan gerelateerde samenwerkingsprocessen. Als consultant bij Berenschot kan ik u met een multidisciplinaire blik op complexe vraagstukken richting een leefbare en duurzame samenleving helpen.
Afbeelding - Bram van den Boogaard

Over Bram

Als adviseur bij Berenschot houd ik mij voornamelijk bezig met de energietransitie in het fysieke domein. Met een achtergrond in de sociale geografie en duurzame ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal, richt ik mij met een multidisciplinaire blik op complexe vraagstukken richting een duurzame samenleving. In mijn ogen de grootste uitdaging van onze generatie: wegkijken kan niet meer.

Met aanstekelijk enthousiasme en een goede dosis energie zal ik u ondersteunen en initiatief nemen waar nodig. Ik zet mijn brede kennis en sociale vaardigheden in om iedereen in het proces aan boord te krijgen en houden. Een goede samenwerking is de basis voor succes, laten we samen de uitdagingen aangrijpen en tackelen!

Gerelateerde inzichten