Frederik Gevers Deynoot | Berenschot

Managing consultant

Frederik Gevers Deynoot

Met gevoel voor de situatie en relaties help ik complexe uitdagingen versnellen. Je krijgt mijn energie, creativiteit en positiviteit, zoveel als nodig!
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Frederik

Als managing consultant werk ik vanuit Berenschot aan digitale transformaties. Vanuit Berenschot werken klantgerichte eigenwijze individuen aan fundamenteel gedachtengoed en leveren hoogwaardige diensten aan maatschappelijk geëngageerde opdrachtgevers. Dit doet Berenschot met oog voor de mens en relatie en met gevoel voor humor. Berenschot en ik zijn grondleggers van digitale vooruitgang. 

In mijn werk richt ik mij op mensen en organisaties die (digitaal) willen veranderen of transformeren. Die leiderschap willen ontwikkelen en inzetten om zichzelf en de organisatie verder te brengen. Door mijn technische achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van digitale transformaties ben ik in staat om systemen en organisaties te ontleden en weer functionerend te krijgen. Die puzzle leggen we samen.

Als procesbegeleider en adviseur functioneer ik optimaal in omgevingen waar de weg voorwaarts niet vanzelfsprekend is of de boel op slot zit. Ik bied in vroeg stadium structuur en overzicht, om zo met de opdrachtgever de oplossingsrichting te bepalen. Met energie en gevoel voor relaties en verhoudingen weet ik mensen en situaties te mobiliseren om op eigen benen weer verder gaan. Gaan we samen aan de slag?

Gerelateerde inzichten