Frederik Gevers Deynoot | Berenschot

Managing consultant

Frederik Gevers Deynoot

Enthousiaste en resultaatgerichte adviseur. In de complexe en onzekere wereld van digitalisering schep ik overzicht, bepaal koers en kom tot resultaat.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Frederik

Avontuur start waar de plannen eindigen. En dat is precies waarom ik met plezier werk aan digitale transformaties in het openbaar bestuur. Meer dan in andere vakgebieden wordt bij digitalisering het succes bepaald en behaald in de uitvoering; When the rubber hits the road. Met het ontwikkelen van realiseerbare strategie├źn en bijdragen in die realisatie, biedt ik meerwaarde voor mijn opdrachtgevers.

De crux van veel digitale uitdagingen zit mijns inziens in de menselijke en organisatorische hoek: onwetendheid, onzekerheid en/of ingesleten patronen of processen. Berenschot biedt mij het platform om met een diversiteit aan experts juist deze aspecten op te lossen.

In mijn werk richt ik mij met name op digitale strategie, innovatie en organisatieontwikkeling. Dit doe ik in de rollen van adviseur, proces- of programmamanager.

Wilt u versnellen in uw digitale transformatie en bent u op zoek naar inspiratie en daadkracht? Aarzel niet, ik hoor het graag!

Frederik

Gerelateerde inzichten