Frederik Gevers Deynoot, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Frederik Gevers Deynoot

Gedreven en resultaatgerichte adviseur. In de complexe en onzekere wereld van digitalisering schep ik overzicht, bepaal koers en kom tot resultaat.
Afbeelding - Frederik Gevers Deynoot

Over Frederik

Ik houd van avontuur, beginnen waar de plannen eindigen. En dat is met digitalisering vaak het geval. We kennen de voorbeelden allemaal. Daarom werk ik met passie aan digitale transformaties in het openbaar bestuur. Meer dan in andere vakgebieden wordt bij digitalisering het succes bepaald en behaald in de uitvoering; When the rubber hits the road. Met het ontwikkelen van realiseerbare strategie├źn en bijdragen in die realisatie, biedt ik meerwaarde voor mijn opdrachtgevers.

De crux van digitale versnelling zit in de menselijke en organisatorische hoek: ontwikkelen voorbij onbekendheid, onzekerheid en/of ingesleten patronen of processen. Berenschot biedt mij het platform om met een diversiteit aan experts juist hieraan te werken.

In mijn werk richt ik mij met name op (digitale) strategie, innovatie en organisatieontwikkeling. Dit doe ik in de rollen van adviseur, proces- of programmamanager.

Wilt u versnellen in uw digitale transformatie en bent u op zoek naar inspiratie en daadkracht? Aarzel niet, ik hoor het graag!

Frederik

Gerelateerde inzichten