Gerhard Jansen, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Gerhard Jansen

Project-, programma- en interim management en de inzet van ervaren interim-managers met verander- en implementatiekracht. Ervaren professionals die het verschil maken en pas weg gaan als het werkt.
Afbeelding - Gerhard Jansen

Over Gerhard

Maatschappelijke organisaties en instellingen krijgen steeds meer te maken met nieuwe taken, innovaties en veranderingen. Ontwikkelingen en opgaven (bijvoorbeeld op het gebeid van leiderschap, gedrag en veranderende organisaties) die bij uitstek vragen om de inzet van ervaren interim managers (project, programma managers). Het is mijn passie dit mogelijk te maken. Betrokken, pragmatisch, doortastend en flexibel. Met de vraag als vertrekpunt en het doel voor ogen.

In de MT-100 (de top 100 van het blad Management Team) staan Berenschot en Berenschot Interim Management vrijwel onafgebroken in de top-5. Ik werk vanaf 2008 bij Berenschot en het is voor mij een enorme uitdaging samen met onze klanten en mijn collega’s op dit niveau te blijven. Samen door te gaan waar anderen stoppen. Met duurzame keuzes die het verschil maken en werken. Berenschot heeft daarvoor veel in huis.

Een andere passie van mij is sport. De zwemsport en vooral waterpolo is heerlijk om mee bezig te zijn en ik heb dit op topniveau kunnen beoefenen. Nu ben ik voor de Stichting Zwembad De Welters (SZW) actief als voorzitter en vrijwilliger. De stichting, een initiatief door en voor bewoners, hebben we in 2015 opgericht om het beheer en de exploitatie van het openlucht zwembad van de gemeente te kunnen overnemen. Een uitdaging waar we in samenwerking met de gemeente een werkend antwoord op hebben gevonden en het zwembad voor ons dorp mee hebben kunnen behouden. Door de dingen te benoemen waar het om gaat, keuzes te maken en draagvlak te creëren.

Gerelateerde inzichten