Hans Schotel, Managing director | Berenschot

Managing director

Hans Schotel

In korte tijd begrijpen wat in uw specifieke situatie nodig is, een kritische blik, een realistische en pragmatische aanpak en het mobiliseren van heel goede adviseurs in verbeterprojecten.
Afbeelding - Hans Schotel

Over Hans

Berenschot kan een veelheid van vraagstukken aan, wij doen dat met een grote diversiteit aan collega’s, die gewend zijn om onder enige tijdsdruk te werken. Collega’s die zich verdiepen in hun vak en bereid zijn zich volledig in te leven in uw specifieke situatie. Of het nu gaat om digitalisering, innovatie, Opex, een lastig logistiek vraagstuk of een reorganisatie. U mag van ons verwachten dat we uw sector heel goed kennen, weten wat daar de ‘Best Practice’ is, én wat er juist in andere sectoren te leren is.

Ik heb niet zo veel klanten, de meeste wel al heel lang. Mijn rol is om het vraagstuk te doorgronden in de specifieke context van uw bedrijf en dat te vertalen naar een pragmatische aanpak. We mobiliseren de allerbeste mensen bij u, als klant, bij Berenschot en daar buiten, alles voor een haalbaar en blijvend resultaat.

Gerelateerde inzichten