Harro Spanninga, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Harro Spanninga

Ik ben een gedreven adviseur en manager met en passie voor data en technologie én complexe vraagstukken in het openbaar bestuur. Ik help mijn opdrachtgevers met het maken van de juiste keuzen én het implementeren van de die adviezen.
Afbeelding - Harro Spanninga

Over Harro

Het adviesvak  heeft mij altijd in staat gesteld impact te hebben op belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Het is elke keer weer een mooie uitdaging op basis van de kracht van argumenten en goed onderbouwde onderzoeken en adviezen impact te creëren. Daarom heb ik voor Berenschot gekozen. Een adviesorganisatie die als geen ander zich richt op het creëren van publieke waarde

Ik focus daarbij op de digitale transformatie in het openbaar bestuur en hou me bezig met vraagstukken rond datagedreven werken, informatiemanagement, de digitale overheid en digitale innovatie. Opdrachten spelen daarbij altijd op het snijvlak van beleid en organisatie én data en technologie. Het kan daarbij gaan om onderzoek en advies, (beleids)evaluaties  maar ook concrete implementatieprojecten van mijn adviezen.

De vraagstukken in het openbaar bestuur fascineren mij enorm. Ik geniet er van complexe vraagstukken te vertalen naar practische aanpakken en hanteerbare oplossingen. Oplossingen en adviezen waar mijn opdrachtgevers verder mee komen. Ik ben altijd gedreven om tot resultaat te komen waarbij ik veel waarde hecht aan het proces, respect voor de ander en plezier in de samenwerking.

Gerelateerde inzichten