Iris Massop, Consultant | Berenschot

Consultant

Iris Massop

Ik ben een energieke, enthousiaste en toegankelijke adviseur die organisaties en mensen faciliteert in hun vooruitgang.
Afbeelding - Iris Massop

Over Iris

Als consultant begeleid ik opdrachtgevers bij vraagstukken op het gebied van organisatieontwerp en -inrichting. Ik help managers en bestuurders bij het ontwerpen van een toekomstbestendige organisatiestructuur, zowel op hoofdlijnen als op detailniveau. Dit is een uitdagend proces waar ik veel energie uit haal.

Het leuke aan het adviesvak vind ik de dynamiek in opdrachten en organisaties en het samenwerken met collega's van verschillende disciplines. Met oprechte interesse en betrokkenheid probeer ik de kern van de klantvraag te concretiseren en doorgronden. Ik geloof in de kracht van co-creatie waarbij ik samen met een werkgroep toewerk naar een ontwerp op maat, passend bij de strategische doelen van de organisatie. Zo is er direct aandacht voor de implementatie en gaat ontwerpen en veranderen hand in hand.

Vanuit mijn universitaire achtergrond in organisatieontwerp en veranderkunde streef ik niet alleen naar een passende, maar ook een duurzame oplossing die in alle lagen van de organisatie gedragen wordt.

Voor mij is een traject geslaagd wanneer de betrokkenen zelf kennis en inzichten hebben opgedaan waarmee ze écht een stap verder zijn gekomen.  

Gerelateerde inzichten